Igos

Activiteiten 2015

E-mailadres Afdrukken PDF

IGOS organiseert jaarlijks verschillende activiteiten voor sporters van alle leeftijden. Daarnaast bundelt ze ook interessante sportgerelateerde vormingen en opleidingen die worden aangeboden door externe organisatoren.

IGOS-activiteiten 

 • Zweminstuif: een middag zwemmen en ravotten in het Olympiabad. Het zwembad is voor de gelegenheid omgetoverd tot een watersportparadijs met tal van hindernissen en opblaasbare elementen. Voor alle kinderen van het derde en vierde leerjaar. Wenst u meer info dan kunt u terecht bij de sportdienst van Torhout op het nummer: 050/22/11/80 of via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
  Woensdag 25 maart 2014, 13.30 tot 15u00 uur, Olympiabad, Doornstraat 110, 8200 Sint-Andries
 •  

 

 •  Sportradenoverleg: de sportraden van de verschillende gemeenten stellen hun werking voor aan elkaar aan de hand van één of meerdere topics die uitgekozen worden. Daarnaast is het een leerrijk overlegmoment waarop ervaringen en tips uitgewisseld kunnen worden.
  Donderdag 23 april  2015, 

 

 •  Sportkriebels: avontuurlijke jeugdsportdag met een brede waaier aan verschillende sporten. De ideale manier om de zomervakantie in te zetten. Voor jongeren vanaf 8 jaar. Inschrijven kan al via volgende link: www.brugge.be/sportkriebels 
  Dinsdag 7 juli 2015, 9.00 tot 15.30 uur, Domein Koude Keuken, De Prange Weidedreef, 8200 Sint-Andries

 

 • Voetbaltornooi: stel met je klasgenoten een ploegje samen en bekamp ploegen uit andere gemeenten in een minivoetbaltornooi op de buitenterreinen van de Valkaart. Voor alle kinderen van het vijfde en zesde leerjaar.
  Woensdag 16 september 2015, 13.30 tot…uur, De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42 , 8020 Oostkamp

 

 •  Seniorensportdag: een middag keuze tussen allerlei klassieke sporten
  September/Oktober, Damme (exacte locatie en datum volgt).

 

Sportgerelateerde vormingen

 • Sporttechnische bijscholing voor sportfunctionarissen: sporten over de gemeentegrenzen heen

leerrijke sessie waarbij we op zoek gaan naar goede lokale praktijkvoorbeelden waar iedereen wat kan bijleren. Aan de hand van een toelichting door een lokale beheerder of uitbater proberen we ook enkele nieuwe disciplines, trends uit in functie van toekomstige evenementen.

Dinsdag 16 juni 2015 (tijd en locatie volgt)

 

 • Bijscholing toezichters

bijscholing over het aanpakken van kleine mankementen in een sportinfrastructuur.

Donderdag 18 juni 2015 (tijd en locatie volgt)

 

 • Bijscholing redders

Extra vorming in verband met reanimatie en gebruik van zuurstofflessen. Laatste nieuwigheden omtrent EHBO en reanimatie worden ook uitgelegd. Ideaal moment om ervaringen tussen redders uit te wisselen.

Week van maandag 22 juni

 

 • Vorming

Diverse IGOS-gemeenten organiseren verschillende vormingen of infoavonden. Heel wat van die vormingen worden opengesteld voor inwoners of sportclubs van de IGOS-gemeenten.

 

Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.